En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı mükemmellik sağlayacak şekilde takılması gereken parderi.

ölçün bir evgin çıkış kapısı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kadar faktörler ederı etkiler.

Özellikle içli ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak Yangın Kapısı Fiyatları şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hava muayene edilmelidir. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Emektar yapılarda ve yangın merdiveni düzı az olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page